Busreis naar “11ter im 11ten” 2015

Al vele jaren organiseert het Carnavals Comité een busreis naar “11ter im 11ten” in de bekende Lanxess Arena in Köln. Op deze muzikale avond zullen alle bekende kölsche groepen enkele hits ten gehore brengen. Deelname staat open voor iedereen.

Op zaterdag 7 november gaan we weer met een groot gezelschap. Er zijn 60 plaatsen in de bus beschikbaar. Vertrek is om 18.00 uur vanaf het Sjtaater Hoes en rond 02.30 uur verwachten we weer op d’r Sjtaat terug te zijn. Kosten voor reis en entree zijn € 58,00 per persoon.

Het beloofd net zoals in de afgelopen jaren wederom een muzikale avond te worden met muziek aan de lopende band. Wij vertoeven zoals gebruikelijk beneden in de zaal waar zitplaatsen gereserveerd zijn. De vele verklede mensen maken een geweldige sfeer en je ziet alleen maar mensen met goede zin. Op deze avond worden ook door de WDR de televisie-opnames gemaakt die op de 11e van de 11e uitgezonden zullen worden. Dus wil je op televisie, zorg dat je erbij bent. Het verheugt ons dat er zovelen uit de omgeving met ons deze reis willen maken.

Aanmelden kan bij het secretariaat of een der leden. Stuur een mail naar secretaris@sjtaatertroate.nl en je krijgt zo snel mogelijk een antwoord.Onze hoofdsponsoren:

Onze sponsoren: